Livrare si plata

RAMBURS

Selectează metoda Plată prin ramburs și dă clic pe „Confirmă plata“.

Plătești contravaloarea comenzii atunci când comanda este livrată la adresa de domiciliu in cel mai scurt timp posibil.

 

POLITICA DE RETUR

In cazul in care nu sunteti multumit de produsele achizitionate, le puteti returna in termen de 14 zile calendaristice, in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor.

Dreptul de retur in 14 zile calendaristice se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse sau servicii online de pe site-ul www.mcystyle.ro

Clientul are dreptul de a returna, în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Produsele returnate trebuie sa fie ambalate astfel incat sa nu se deterioreze pe durata transportului. De asemenea produsele returnate trebuie sa fie in starea initiala in care au fost primite, fara a fi suferit deteriorari datorate unei folosiri necorespunzatoare. Aveti obligatia de a returna produsul in ambalajul original impreuna cu formularul de retur pe care il veti gasi alaturi de produsul primit si cu toate etichetele, accesoriile si documentele care le-au insotit. Cheltuielile de transport pentru returul produselor sunt suportate integral de dvs. Formularul de retur poate fi descarcat si de aici.

In cazul in care ati primit alt produs decat cel comandat desi specificatiile din cadrul comenzii sunt clare, aveti dreptul sa returnati produsul respectiv fara a suporta costurile de transport aferente returului.

Legea prevede ca aveti dreptul sa primiti inapoi contravaloarea produselor returnate in termen de 30 de zile de la primirea returului.

Prevederile legii cumparaturilor la distanta privind retururile nu se aplica perosanelor juridice.