Termeni si conditii

Conditii de utilizare

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.mcystyle.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a acestui site web, care este detinut si administrat de SC MCY Fashion Style Boutique SRL, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos.

Administratori acestui site isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul. In acest sens va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.

Vizitarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa incetati sa mai accesati sau sa folositi in orice fel site-ul www.mcystyle.ro

Pretul

Preturile afisate in cadrul site-ului www.mcystyle.ro sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate, SC MCY Fashion Style Boutique SRL rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.mcystyle.ro va obligati irevocabil sa platiti contravaloarea produselor comandate.

 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.mcystyle.ro este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al SC MCY Fashion Style Boutique SRL a oricaror elemente apartinand site-ului www.mcystyle.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.

Societatea ii confera utilizatorului dreptul de a descarca informatiile de pe site doar in vederea folosului propriu, necomercial, cu conditia de a nu modifica simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de autor.  Societatea NU confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web. 

 

Informatii, comunicari

Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari pe adresa de e-mail mcystyle3@gmail.com atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. Sunt incurajate comentariile si comunicarile care transmit idei, sugestii, intrebari, informatii cu privire la site, produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.